Kinderboeken

Help, ik heb vakantie

Help, ik heb vakantie - kaat de kock

Charlie heeft echt een rotzomer: haar vriendje Hakim is verhuisd naar de andere kant van het land en haar vriendinnen zijn alle drie op reis. Alsof dat nog niet erg genoeg is, heeft haar moeder een relatie met haar gevreesde turnleraar, die ook nog eens veel te hard zijn best doet om Charlie voor zich te winnen. Omdat ze bang is dat Hakim haar zal vergeten, besluit Charlie helemaal alleen met de trein naar hem te gaan. Het wordt geen makkelijke reis, die dan ook helemaal fout loopt en grote gevolgen heeft.

Een cool en hilarisch boek voor lezers vanaf 10 jaar, geïllustreerd door Chrostin, dat je kan lezen als vervolg op Help, ik ben verliefd, maar dat ook leuk is om apart te lezen.

Help, ik ben verliefd

Help, ik ben verliefd - kaat de kock

Charlie is te nerdy om bij de populaire meisjes te horen, ze heeft bovendien ruzie met haar vriendinnen. En Hakim, de leukste jongen van de klas, geeft haar plots vlinders in haar buik. Maar no way dat hij geïnteresseerd zou kunnen zijn in haar. Om het nog erger te maken gebruikt haar moeder haar tragische leven als inspiratie voor haar kinderboeken. Help, waarom is opgroeien toch zo moeilijk?Als Charlie voor het schoolfeest moet samenwerken met Hakim, ziet haar leven er weer een stuk beter uit. Of gaat haar beste vriendin er toch nog met haar crush vandoor?

Een grappig en cool boek voor lezers van 10 jaar, geïllustreerd door Chrostin.